Sve potpisujem! Vrlo edukativno i inspirativno! Ali i poticaj za borbu protiv ovih zlih sila! I ja sam nedavno ponovila moj video uradak u Community kod mene na YT kanalu i nastojim ga pokazati mnogima kako bih spasila koju dušicu, koje dijete iz ralja sotonista. Kanal mi nije monetiziran i sve radim iz puke unutarnje potrebe da pomognem ljudima u osvješćivanju, ali i da razveselim s ponekom pjesmom koju je sve teže vidjeti u masovnim medijima.
Pozdrav Milane i neka te čuva dragi Bog,
Jelena
P.S. Ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=sUfuzcZMmPE

Živi trenutak

“Noć vještica” iz duhovne perspektive: Kroz krinku zabave se dozivaju negativne energije!

Foto: pixabay.com

Istraživanjem temeljenim na duhovnoj znanosti otkriveno je da su proslavu Noći vještica potaknuli negativni entiteti s ciljem stvaranja i širenja crne negativne energije u društvu. Gdje je prisutno ime ili oblik duhova, odnosno negativnih entiteta, prisutna je i njihova energija.

Dakle, kada se ljudi oblače u zastrašujuće kostime i maske kostura, duhova, vještica i sl., oni privlače stvarne negativne entitete. S obzirom da se to događa na suptilnoj razini, mnogi od nas nisu svjesni posljedica koje ova proslava nosi na duhovnoj razini. Bez razvijenog šestog čula jako je teško pojmiti da naoko bezazlena zabava kostimiranja u strašne likove može biti otvoren poziv negativnim energijama.

Smatra se da Noć vještica, zapravo, vuče korijene iz drevne keltske proslave nazvane prema Bogu Smrti, Samhain-u, koji je slao zle duhove da napadaju ljude, a oni su im mogli pobjeći jedino…

View original post još 673 riječi