Uff, kakav tekst! A, zamisli sve ovo u obrnutoj situaciji… Prve 2 rečenice… Zamisli kad te je strah povući rez zbog svih nanesenih zala, zbog boli i poniženja koje si trpio godinama… Kad su ti nadirale misli o kraju, o svršetku, kad si se vrtio u krug kao životinja u kavezu, a nisi vidio izlaz. A kad si našao izlaz, nema natrag, nema više povratka unutra, na staro… Navučeš ljušturu na sebe i uvijek si spreman za obranu od takvih ljudi…

Živi trenutak

Kada bismo…

Foto: pixabay.com

Kada bismo imali neki skener u očima da vidimo osobu kakva je zaista iznutra – nekim ljudima vjerojatno nikada ne bi ni prilazili. Bilo bi nas strah! Kada bismo samo mogli vidjeti više od ovog materijalnog tijela. Kada bismo vidjeli ljude iznutra, kako bi se samo naša percepcija stvarnosti u sekundi drastično promijenila.

Upoznao sam ljude koji izvana djeluju relativno OK i obično. Ali kakav mrak vlada njihovim dušama. Kakav Cvijet Tame, pa to je zaista da se čovjek naježi. Ne pokušavajte h popraviti, jer oni to ne žele. Pomolite se za njih i probajte se udaljiti od istih.

U ovom svijetu gdje svi nose maske – ne zna se više tko je tko. Ali se može naslutiti. To se zove Intuicija. Intuicija je najviši oblik inteligencije, daleko viši i dublji od instinkta ili uma. Onaj tko je posjeduje može čitati ljude kao otvorenu knjigu.

View original post još 199 riječi